Gemeente informatie

Afvaldagen

Als u wilt weten wanneer het afval bij u wordt opgehaald, klik dan hier.

Sociaal Wijkteam

Als hulp uit de omgeving niet voldoende is en jouw huishouden te maken heeft met meerdere problemen tegelijk. Bel de gemeente 14 0346 (maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur)

Wijkagent

Onze wijkagent is Marco van Houten. Hij is bereikbaar via het algemene nummer van de politie.

www.politie.nl, bereikbaar op algemeen nummer 0900-8844

Stichting Duurzame Vecht

Duurzame Vecht brengt duurzaamheid onder de aandacht in Stichtse Vecht. De stichting laat zien wat er in de gemeente gebeurt aan duurzame ontwikkeling en welke mogelijkheden er zijn voor verdere verduurzaming. Onderwerpen die Duurzame Vecht belicht strekken zich uit van duurzame energie tot maatschappelijk ondernemen.

www.duurzamevecht.nl

Fixi

Met Fixi kun je via de smartphone melding maken over gebreken aan de openbare ruimte. De melding wordt verstuurd naar de gemeente die vervolgens de buitendienst of andere instanties kan inschakelen om het gebrek op te lossen. Via de app blijf je op de hoogte van de voortgang van de afhandeling.

www.fixi.nl

De fietsboot

De Fietsboot is een lijndienst tussen Nieuwersluis en Oud-Zuilen en terug. Vanaf half mei vaart de boot op dienstregeling. In het voor- en naseizoen vaart de fietsboot alleen in de weekenden. U kunt met en zonder fiets meevaren. Vanaf het water ontdekt u prachtige buitenplaatsen, roemruchte kastelen en rustieke theekoepeltjes. De boot vaart tussen 11.00 en 16.15 uur. Er zijn vier tussenstops in Breukelen en Maarssen. Wil je ergens anders uitstappen? In overleg is dat vaak wel mogelijk.

www.defietsboot.nl