Nieuwe energie

[col class="col-1-3"]

Nieuwe energie

In heel Nederland schieten de lokale duurzaamheidsinitiatieven als paddestoelen uit de grond. Ook in Oud-Zuilen zie je her en der al zonnepanelen verschijnen, isoleren mensen hun huizen, etc. Duurzaamheid is best ingewikkeld: daarom moet je het samen doen, met mensen uit de buurt. Ervaringen delen, elkaar tips geven, en wie weet: gezamenlijk initiatieven nemen.
In Oud-Zuilen is, in het verlengde van de Stichting Duurzame Vecht, een werkgroep in het leven geroepen onder de naam ‘Nieuwe-Energie in Oud-Zuilen’. Het doel is om zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij duurzame initiatieven. Dat kunnen kleine dingen zijn, zoals informatie uitwisselen over eigen ervaringen, maar het kan ook het begin van iets groters zijn. Daarnaast, duurzaamheid is een werkwoord, dat je samen kunt doen. Het biedt een mooie gelegenheid om (oud)dorpsgenoten te ontmoeten, elkaar weer wat beter te leren kennen, en er ook wat wijzer van te worden.

De eerste actie zal een gevelscan betreffen. Hier kunt u op deze plaats spoedig meer over lezen. In ieder geval zal er bij de dorpsborrel op 3 februari 2015 in het vernieuwde Koetshuis van Slot Zuylen het een en ander toegelicht worden door initiatiefnemers. Hier kunt u vast een presentatie vinden over gevelscannen.

[/col] [col class="col-1-3"]

Flyer_Nieuwe-Energie in Oud-Zuilen

 

[/col] [col class="col-1-3"]

StukjeVechtstroom-6112013

[/col]