Gebiedswethouder Oud-Zuilen, Henk van Rhee, overleden

Vandaag is bekend geworden dat de gebiedswethouder van Oud-Zuilen, de heer Henk van Rhee, op 62-jarige leeftijd is overleden. We wensen nabestaanden, familie, vrienden, bekenden en collega’s sterkte toe in het dragen van dit grote verlies.

Henk van Rhee was nog maar kort wethouder, sinds de formatie na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. In juli 2014 heeft Henk van Rhee een kennismakingsfietstocht gemaakt door Oud-Zuilen. Op 19 januari was hij nog op positieve wijze betrokken bij een overleg over de parkeersituatie in het dorp. De planning was dat Henk van Rhee in het late voorjaar 2015 kennis zou komen maken met alle dorpsgenoten, bij een dorpsborrel ter gelegenheid van de aanbieding van het Dorpsontwikkelingsplan.

We hadden (boomlange) Henk van Rhee daar graag bij gehad, en keken uit naar een langdurige en prettige samenwerking. Want dit is bijgebleven: de opbouwende, sociale, praktische en betrokken opstelling van de wethouder.

Mocht u een persoonlijk condoleance bericht willen overbrengen, dan kan dat door een schriftelijke condoleance te richten aan gemeente Stichtse Vecht. Ook kunt u een condoleance bericht in de brievenbus van Dorpsstraat 6 bezorgen … dan wordt ervoor gezorgd dat deze condoleances op de juiste plaats aankomen.