28 september Burendag

Iedereen is zo ongeveer weer terug van vakantie. Geen beter moment dan Nationale Burendag  28 september om dorpsgenoten te ontmoeten en elkaar bij te praten. We nodigen iedereen hiervoor van harte uit. De familie Moormann stelt hun tuin beschikbaar voor een gezellige dorpslunch. Voor drankjes, ijsjes en gedekte tafels wordt gezorgd. De dorpscommissie vertelt jullie graag over hun activiteiten en er zijn spelletjes voor de kinderen. Een aantal dorpsgenoten geven een muzikaal optreden.

Rosa en Chris

Rosa en Chris vormen samen een duo dat sinds 2012 samen muziek maakt. Ze zingen en spelen akoestische covers van verschillende artiesten. De muziek die ze samen maken varieert in genre van blues tot R&B en van pop tot rock ballads. Rosa en Chris voorzien de buurtlunch van gezellige luister- en/of achtergrondmuziek.

So What

‘So what’ speelt swingende muziek uit diverse stijlen: jazz, blues, ballad, bossa, e.a. De band bestaat uit: Femke-zang; Wim-slagwerk; Wieger-bas en gitaar; Jan-piano.

 

Wat vragen we van jullie als gasten?

De maaltijd verzorgen we samen. Verras de anderen met een lekker lunchgerecht voor op het buffet en meld je vooraf even aan via dorpscommissie@oud-zuilen.nl. Zo kunnen we een inschatting maken van de boodschappen. We horen graag met hoeveel personen je aanwezig zult zijn en of er kinderen bij zijn. Voor de onkosten rekenen we bij aankomst 2 euro per kind en 4 euro per volwassene af. Dit kan contant of per tikkie.

We zien jullie graag op 28 september van 12:00-15:00 op Zuilenselaan 36.

De familie Moormann en de dorpscommissie

25 november Sinterklaasoptocht

Op zondag 25 november om 11.00 uur verzamelen we bij het prieeltje in het park voor de Sinterklaasoptocht! Kom met potten, pannen en andere muziekinstrumenten. Verkleden mag!

We lopen de route: Belle van Zuylenstraat, Laan van Zuylenveld, Vechtzijde, Dorpsstraat en we eindigen bij Groeneweg 10. Daar staat een cadeautje voor ieder aangemeld kind klaar. En koffie, thee en warme chocolademelk voor iedereen!

Kosten: 2 euro per kind.

Locatie: Start in park Groenhoven

Aanmelden: via jongoudzuilen@gmail.com

Graag leeftijden van de kinderen vermelden i.v.m. de cadeautjes.

24 december Kerstviering

Ook dit jaar willen we weer een mooie kerstviering in het dorp organiseren. Zoals elk jaar doen we dat het liefst met zoveel mogelijk dorpsgenoten. Vind je een leuk om ook een bijdrage te leveren, dan ben je meer dan welkom. Voor twee onderdelen hebben we al een concrete oproep:

  • Zangers gezocht voor het dorpskerstkoor (geen zangervaring vereist)
  • Foto’s en filmpjes gezocht voor het AV-jaaroverzicht (liefst met We transfer aanleveren)

 

Heb je aanvullende suggesties, dan houden we ons zeker aanbevolen.

 

De dorpscommissie

Dorpscommissie@oud-zuilen.nl