Gevelscan Oud-Zuilen op 6 maart 2015 in de avond

WarmtebeeldGezien de weersvoorspellingen zal Gevelscan de warmtebeeldopnamen (thermografie) in Oud-Zuilen maken in de avond (rond 22u) van 6 maart 2015. Alle voorgevels zullen worden gescand, tenzij is aangegeven dat dit niet gewenst is.  Ook Op Buuren Park en Slot Zuylen zullen gescand worden.

Van Slot Zuylen zijn meerdere opnamen gepland (4 gevels , van alle overige objecten zal steeds één foto per adres worden genomen vanaf de openbare weg. Platte daken komen niet in beeld. Gemiddeld zal in de praktijk het woongedeelte worden verwarmd en het slaapgedeelte / zolder doorgaans minder of niet. Met andere woorden: het beeld van warmteverliezen aan de straatgevel komt veelal overeen met de gevel aan de andere zijde van de woning.

Meer informatie over de gevelscan is te vinden in de presentatie van Gevelscan bij de eerste bijeenkomst van Nieuwe Energie voor Oud-Zuilen op 9 november 2013 (presentatie gevelscan).

Mocht een huis(houden) achteraf toch geen behoefte hebben aan de gevelscan, dan is het mogelijk om na de ronde nog huizen uit het bestand te verwijderen.